WhatsApp hesabını silince karşı taraftan mesajlar silinir mi?

WhatsApp hesabını silince karşı taraftan mesajlar silinir mi?

Anında mesajlaşma uygulamaları, çevrimiçi çıkışlarından bu yana çiçek açtı. Akıllı telefonu olan herkesin bu mesajlaşma uygulamalarında şüphesiz bir hesabı vardır. İster okul ister iş için olsun, işimizin büyük bir kısmı bu uygulamalarda gerçekleşiyor. Onsuz bir hayat düşünülemez değil mi? Ancak piyasada bu uygulamalardan bir ton var, bu yüzden sadece kullanımı kolay olanları indiriyoruz!

WhatsApp, en başarılı anlık mesajlaşma servislerinden biridir ve telefonunda kurulu olmayan biriyle tanışmak nadirdir. Uygulamanın zaten 2 milyardan fazla kullanıcısı var ve bu rakam sürekli artıyor.

Mesajları sadece kendinizden silebilir veya mesajların herkesten silinmesini talep edebilirsiniz.

Mesajları herkesten silme

Mesajları herkesten silme özelliği, gönderdiğiniz belirli mesajları bireysel bir sohbetten veya bir grup sohbetinden silmenize olanak tanır. Bu özellik, yanlış sohbete mesaj gönderdiğinizde veya gönderdiğiniz mesajda bir hata olması durumunda özellikle işinize yarayacaktır. Grup yöneticisi olarak, uygun olmayan veya sorunlu mesajları sohbetten silebilirsiniz.

Gönderdiğiniz ve herkesten silinen mesajların yerinde aşağıdaki cümle görünür:

“Bu mesajı sildiniz”

1.Gönderdiğiniz mesajları herkesten silmek için:

2.WhatsApp’ı açın ve silmek istediğiniz mesajın bulunduğu sohbete gidin.

3.Menü’ye tıklayın.

Mesajı sil > Herkesten Sil’e tıklayın.

Grup yöneticisiyseniz gruptaki başka bir katılımcının gönderdiği mesajları silebilirsiniz. Bu özellik sayesinde yöneticiler, uygun olmayan veya kötü amaçlı mesajları ya da medyaları tüm üyelerden silerek özel grup ve topluluklarını yönetebilir. Bir yöneticinin herkesten sildiği mesajların yerinde aşağıdaki cümle görünür:

“Bu mesaj [yönetici adı] adlı yönetici tarafından silindi”

1.Bir gruptaki başka bir katılımcının gönderdiği mesajları silmek için:

2.WhatsApp’ı açın ve silmek istediğiniz mesajın bulunduğu sohbete gidin.

3.Menü’ye tıklayın.

Mesajı sil > Herkesten Sil > Tamam’a tıklayın.

Not:

Mesajların başarılı bir şekilde herkesten silinebilmesi için alıcıların ve sizin WhatsApp’ın en yeni sürümünü kullanıyor olmanız gerekir.

iOS için WhatsApp kullanan alıcıların Fotoğraflar uygulamasında, sizin gönderdiğiniz bazı medyalar mesaj WhatsApp sohbetinden silindikten sonra bile kayıtlı kalabilir.

Mesajınız silinmeden önce veya silme işleminin başarısız olması durumunda alıcılar mesajınızı görebilir.

Herkesten silme işleminin başarısız olması durumunda size bildirim gönderilmez.

Herkesten Sil özelliğini kullanabilmek için söz konusu mesajı gönderdikten sonra yaklaşık 2 gün süreniz vardır.

Gruptaki diğer katılımcıların gönderdiği mesajları sadece grup yöneticileri silebilir.

Grup yöneticilerinin, başka katılımcıların gönderdiği mesajlarda Herkesten Sil özelliğini kullanabilmek için söz konusu mesaj gönderildikten sonra yaklaşık 2 gün süreleri vardır.

Grup katılımcıları Herkesten Sil özelliğinin hangi yönetici tarafından kullanıldığını görebilir.

Grup yöneticilerinin sildiği mesajlar kurtarılamaz ve bu mesajların silinmesine itiraz edilemez.

Mesajları kendinizden silme

Telefonunuzdan gönderdiğiniz veya aldığınız mesajların sizdeki kopyalarını silebilirsiniz. Mesajları kendinizden silmeniz alıcılarınızın sohbetlerini hiçbir şekilde etkilemez. Bu kişiler sildiğiniz mesajları kendi sohbet ekranlarında görmeye devam edecektir.

1.WhatsApp’ı açın ve silmek istediğiniz mesajın bulunduğu sohbete gidin.

2.Menü’ye tıklayın.

3.Mesajı sil > Benden sil’e tıklayın.

Not: Benden sil’i seçtiğinizde, mesaj kalıcı olarak silinmeden önce 5 saniye içinde Geri al’a tıklayarak bu işlemi geri alabilirsiniz.


Translate »

Web Tasarım