TikTok’ta Bir Repost Nasıl Geri Alınır?

TikTok’ta Bir Repost Nasıl Geri Alınır?

Bir TikTok videosunu yeniden yayınlamayı tek bir kolay adımda nasıl geri alacağınız aşağıda açıklanmıştır. Birçok kullanıcı yanlışlıkla bir TikTok videosunu yeniden yayınlayabilir veya paylaşmayı yeniden düşünebilir.

TikTok kullanıcıları bir videoyu yeniden yayınlamayı kolayca geri alabilir ve yanlışlıkla bir videoyu yeniden yayınlamak da dahil olmak üzere isteyebilecekleri birçok neden vardır. Bunun nedeni, yeniden yayınla düğmesinin, kullanıcı ‘Paylaş’ düğmesine dokunduğunda görünen diğer seçeneklere çok yakın olmasıdır. TikTok, kullanıcıların en sevdikleri videoları yeniden yüklemek veya onlarla birleştirmek yerine takipçileriyle paylaşmalarına izin vermek için yeniden yayınla düğmesini tanıttı.

TikTok repost özelliği, Twitter’ın retweetlerine benzer şekilde çalışır. Ancak asıl fark, yeniden yayınlanan videoların kullanıcının TikTok profilinde görünmemesidir. Ayrıca kullanıcılar bir TikTok videosunu yeniden yayınladıklarında, takipçileri onu TikTok’un ‘ Arkadaşlar ‘ sayfasında değil, ‘ Sizin İçin’ sayfasında görüyor . Örneğin, ” John ” adlı bir kullanıcı bir videoyu yeniden yayınladıysa, takipçileri bu videoyu “Sizin İçin” sayfalarında görebilir . Ek olarak, bu videoda orijinal gönderenin kullanıcı adının hemen üzerine yazılmış bir ‘John reposted’ mesajı olacaktır. Ayrıca, birisi bir videoyu yeniden paylaştığında, bir altyazı yazabilir.

TikTok kullanıcıları uzun süredir ‘Repost’ butonunu tartışıyorlar. Ancak, bir TikTok videosunu yeniden yayınlamak veya yeniden yayınlamak oldukça kolaydır. Kullanıcılar, sayfanın sağ tarafındaki ‘ Paylaş ‘ düğmesine dokunarak bir TikTok videosunu yeniden yayınlayabilir ve ardından bir ‘Yeniden Yayınla’ simgesi görünecektir. Bir kullanıcı bir hata yaptığına karar verirse, yeniden gönderiyi kolayca geri alabilir.

TikTok'ta Bir Repost Nasıl Geri Alınır?
TikTok’ta Bir Repost Nasıl Geri Alınır?

TikTok’ta Bir Repost Nasıl Geri Alınır ?

Yeniden yayınla düğmesine dokunduktan sonra, kullanıcılar o videoya bir başlık ekleyebilir. Ancak, kullanıcılar bir TikTok videosunu yeniden yayınlamayı, yeniden yayınladıkları şekilde geri alabilirler. Kullanıcılar bir videoyu yeniden yayınladıklarında ve kararlarını geri almak istediklerinde , aynı yerde ‘Yeniden Yayını Kaldır’ düğmesini bulmak için ‘ Paylaş ‘ düğmesine bir kez daha dokunmaları yeterlidir. Kullanıcı bu düğmeye dokunduğunda bir onay açılır penceresi belirecek ve kaldırmayı onaylarken videonun yeniden yayınlanması kaldırılacaktır.

Çoğu durumda, kullanıcıların bir TikTok videosunu yeniden yayınlamayı geri alma konusunda hızlı bir karar vermeleri gerekebilir. Bunun nedeni, yeniden yayınlanan videonun kullanıcının takipçilerine hemen görünmeye başlayabilmesidir. Ayrıca, yeniden yayınlanan videolar kullanıcının TikTok profilinde görünmez, bu nedenle bu videoya geri dönmek ve yeniden yayınlamayı geri almak zor olabilir. Son olarak, kullanıcıların yalnızca ‘ Sizin İçin ‘ sayfasındaki videonun yanındaki ‘ Paylaş’ düğmesi aracılığıyla yeniden yayınlamayı geri alabileceklerini belirtmekte fayda var . Bu, kullanıcı bu TikTok videosunu favorilerine eklediyse, bu videonun yanındaki ‘ Paylaş ‘ düğmesinden yeniden yayınlamayı geri alamayacağı anlamına gelir.


Web Tasarım