Messenger’da iptal edilen mesajı karşı taraf görür mü?

Messenger’da iptal edilen mesajı karşı taraf görür mü?

Messenger’da Bir Mesajı Geri Alırsam Diğer Kişi Bilir mi?

Messenger ayrıca göndermeyi kaldır adlı bir özellikle birlikte gelir.Platformda bir mesajı göndermeyi iptal ettiğinizde , artık sohbette görünmez. Bu özellik grup sohbetlerinin yanı sıra özel sohbetlerde de kullanılabiliyor.Messenger mesajların gönderilmesini geri almanıza izin verse de mesajın bir kopyasını sunucusunda tutar. Facebook Messenger, bu mesajları gönderilmedikten belirli bir süre sonra gözden geçirebilir. Peki, Messenger’da bir mesajı göndermeyi bıraktığınızda, diğer kişi bundan haberdar oluyor mu? Peki, bunu anlamaya çalışacağız. Ancak ondan önce, Facebook Messenger’da mesajları nasıl geri alabileceğinizi net bir şekilde anlamamıza izin verin.

İçindekiler

Facebook Messenger’da mesajları nasıl iptal edebilirsiniz?

Akıllı telefonunuzda:

Masaüstünüzde:

Facebook Messenger’da bir mesajı göndermeyi iptal ettiğinizde ne olur?

Facebook Messenger’da mesajları nasıl iptal edebilirsiniz?

Buradaki konuyu (bir mesajı göndermeyi geri almanın sonuçları) derinlemesine incelemeden önce, göndermeyi geri alma özelliğinin Messenger’da nasıl çalıştığını öğrenelim.Ne de olsa bu, platformda nispeten yeni bir özellik ve henüz hepimiz onu kullanma fırsatı bulamamış olabiliriz.Olmayanlar için yardım etmek için buradayız!

Akıllı telefonunuzda:

Messenger’ın mobil uygulamasını kullanarak platformda mesajların nasıl gönderileceğini öğrenmek için aşağıda belirtilen adım adım kılavuzu izleyin:

1.Adım : Cihazınızda Facebook Messenger uygulamasını açın ve belirli bir mesajı göndermek istediğiniz sohbete dokunun.

2.Adım : Şimdi, göndermeyi geri almak istediğiniz mesaja uzun dokunun. Bu, seçilen mesajla yapabileceğiniz birkaç seçeneği gösterecektir.

3.Adım: Dört seçenek göreceksiniz: Yanıtla, Kopyala, İlet ve Kaldır . Kaldır üzerine dokunun.

 

4.Adım : Kaldır’a dokunduğunuz anda iki seçenek göreceksiniz: Göndermeyi Geri Al ve Sizin için Kaldır. Seçenekler arasından Göndermeyi Geri Al öğesini seçin . Messenger mesajınızı hemen kaldıracak ve artık bir mesajı göndermediğinizi görebilirsiniz.

Masaüstünüzde:

Masaüstünüzü kullanarak Facebook Messenger’da mesajların nasıl gönderileceğini anlamak için aşağıda belirtilen adım adım kılavuzu izleyin:

1.Adım : Bir web tarayıcısı kullanarak Facebook hesabınıza giriş yaptıktan sonra Messenger simgesine tıklayın.

2.Adım : Şimdi, mesaj göndermeyi iptal etmek istediğiniz sohbete tıklayın.

3.Adım : Sohbet açıldığında, imleci mesajınızın üzerine getirin. Artık mesajın yanında dikey bir üç nokta simgesi (Daha fazla seçenek) göreceksiniz.

4.Adım : İki seçeneği görüntülemek için Diğer seçeneklere tıklayın: Kaldır ve İlet .

5.Adım : Beşinci adımda Kaldır seçeneğine tıklayın.

Facebook Messenger’da bir mesajı göndermeyi iptal ettiğinizde ne olur?

Facebook Messenger’da bir mesajı göndermeyi bıraktığınızda, arka planda farkında olmayabileceğiniz birçok şey olur. Alıcının mesajı gönderilmeden önce gördüğünden endişelenebilir veya etkinliğiniz hakkında bir bildirim alıp almadığını merak edebilirsiniz. Aklınıza gelebilecek birkaç soru var.

Facebook Messenger’da bir mesajı göndermeyi seçtiğinizde, diğer uçtaki kişi mesajı görüntüleyemez. Bir mesajı göndermeyi iptal ettiğinizde, mesaj arşivlenmez. Mesaj, sohbet kutunuzdan kaldırılır, böylece alıcı artık onu görüntüleyemez.

Alıcı yine de sohbet kutusunun kendisinde bir mesajı göndermediğiniz konusunda bilgilendirilecektir. Instagram’dan farklı olarak Facebook Messenger, bir mesajı göndermeyi iptal ettiğinizde bunu alıcıya bildirir. Ancak, gönderilmeden önce görmedikleri sürece mesajın ne hakkında olduğunu öğrenemeyecekler. Bu nedenle, platformda bir metin mesajını göndermeden önce, mesajın onlar tarafından görülüp görülmediğini lütfen not edin. Bunun nedeni, zaten görüldükten sonra bir metni göndermeyi bıraktığınızda, hiçbir anlam ifade etmemesidir.

Kişiyle sohbet ederken bir metin mesajını göndermezseniz, büyük olasılıkla mesajı gönderilmeden önce görmüşlerdir. Bunun nedeni, mesaj ilk gönderildiğinde büyük olasılıkla akıllı telefonlarında olmaları ve bununla ilgili bir bildirim alacak olmalarıdır. Sohbet kutusu açık olmasa bile, siz mesajın gönderimini iptal etmeye karar vermeden önce mesajı bildirimin kendisinde görmüş olabilirler.

Bir mesajı göndermeyi bıraktığınızda bildirimlerin kaybolduğunu lütfen unutmayın. Bu nedenle, gönderdikten sonra mesajın bildirimlerinde yer alması konusunda endişelenmenize gerek yoktur.

 


Web Tasarım