Roblox’ta Çevrimdışı Nasıl Görünür?

Roblox’ta Çevrimdışı Nasıl Görünür?

Roblox’ta PC ve Mobil’de Çevrimdışı Nasıl Görünebilirsiniz ?

Roblox oynarken arkadaşlarınızdan gelen mesajlarla bombardımana uğramak istemiyorsanız, oyun içi mesajlaşmanızı devre dışı bırakabilirsiniz.

Roblox her şeyden önce sosyal bir oyun olabilir, ancak bazen, en azından gereğinden fazla değil, diğer insanlarla uğraşmak istemezsiniz. Roblox oynarken arkadaşlarınızdan gelen mesajlarla bombardımana uğramak istemiyorsanız, oyun içi mesajlaşmanızı devre dışı bırakabilirsiniz.

Hem PC hem de mobil cihazlar için Roblox’ta nasıl çevrimdışı görüneceğiniz aşağıda açıklanmıştır.

Roblox’ta Nasıl Çevrimdışı Görünür: PC

Ne yazık ki, şu anda hesabınızın Roblox’ta çevrimdışı görünmesini sağlamanın doğrudan bir yolu yok. Bu yılın başlarında, Twitter kullanıcısı RBXNews , Roblox geliştiricilerinin böyle bir özellik üzerinde çalıştığını, ancak henüz kullanıma hazır olmadığını açıkladı. Ancak bu arada, gizlilik ayarlarınızı değiştirerek çevrimdışı görünmenin bir kopyasını elde edebilirsiniz.

Roblox'ta Çevrimdışı Nasıl Görünür?

PC’de Roblox’ta gizlilik ayarlarınızı yapmak için şu adımları izleyin:

Roblox web sitesi veya Roblox uygulaması aracılığıyla Roblox hesabınıza giriş yapın

Ayarlarınızı getirmek için ekranın sağ üst köşesindeki küçük dişli çarkın üzerine gelin

Ayarlarınızda Gizlilik sekmesine geçin

Tüm açılır menüleri “hiç kimse” olarak değiştirin. Bu, başka herhangi bir kullanıcının size mesaj göndermesini, size katılmasını veya sizi davet etmesini engeller.

Roblox’ta Nasıl Çevrimdışı Görünür: Mobil

Roblox’un PC versiyonu gibi, Roblox’un mobil versiyonu da henüz çevrimdışı görünme özelliği uygulanmadı. Bununla birlikte, mobil sürümde gizlilik ayarlarınızı yine de yapabilirsiniz.

Roblox mobil uygulaması aracılığıyla Roblox hesabınıza giriş yapın

Menüyü getirmek için ana ekranda üç satıra dokunun, ardından ayarlar menüsüne gidin

Ayarlarınızda Gizlilik sekmesine geçin

Tüm açılır menüleri “hiç kimse” olarak değiştirin.

Roblox, çevrimdışı görünme özelliğini geliştirmeyi bitirdiğinde, büyük olasılıkla bu mesajlaşma ayarlarının yanı sıra gizlilik ayarlarında görünecektir. Şu an için, tüm mesajlaşma ve davet etme işlevlerinizi kapatırsanız, diğer kullanıcılar çevrimiçi olduğunuzu görebilseler bile, muhtemelen rahatsız edilmek istemediğiniz mesajını alacaklardır. sana herhangi bir mesaj göndermiyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


Web Tasarım